ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 08/12/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 08/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. θρυματισμένα μπισκότα digestive
- Έτοιμες μαρέγκες θρυματισμένες και ολόκληρες για διακόσμηση
Για την κρέμα:
- 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- Χυμό από 4 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για να φτιάξουμε την κρέμα: με το σύρμα ενώνουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ. Σε μπολάκια ή σε ποτήρια του μαρτίνι, σκορπάμε στον πάτο τα κομματάκια από τα μπισκότα και μοιράζουμε πάνω τους την κρέμα. Αφήνουμε τις κρέμες στο ψυγείο να κρυώσουν. Σερβίρουμε με τα θρυματισμένα και τα ολόκληρα μαρεγκάκια στην επιφάνεια.