ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/02/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Ημερομηνία Προβολής: 16/2/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
Από την Έστερ Σαρφάτι
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα
- 750 ml νερό
- 200 ml πλήρες γιαούρτι
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης
- 2 κ.σ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τα βερίκοκα όλη τη νύχτα σε νερό (7-8 ώρες). Την άλλη μέρα, τα βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε λίγο νερό και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια πηκτή κρέμα. Την ρίχνουμε σε ένα μπολ και αναμιγνύουμε με το ανθόνερο και το μέλι. Σερβίρουμε την κρέμα σε ποτήρια, ρίχνοντας πρώτα μια στρώση κρέμα και μετά μία στρώση γιαούρτι. Πασπαλίζουμε από πάνω με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης. Ένα ελαφρύ γλυκό που ταιριάζει σαν επιδόρπιο, αλλά σερβίρεται και για πρωινό ή brunch!