ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/03/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Αντζελίνα Καλογεροπούλου http://twominutesangie.
Ημερομηνία προβολής 20/03/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 3 μεγάλα παντζάρια
- 3 καρότα
- 1 ρέβα
- Αγουρέλαιο Άλτις
- Χυμό από 2 πορτοκάλια
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- Λευκό βαλσαμικό ξύδι Kalamata Papadimitriou
- Κράνα αποξηραμένα (cranberries)
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα παντζάρια, τα καρότα και τη ρέβα. Προσθέτουμε στα λαχανικά μας λίγα αποξηραμένα κράνα. Ρίχνουμε το χυμό από 2 πορτοκάλια. Ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι, αγουρέλαιο και λευκό βαλσαμικό ξύδι. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.