ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΩΜΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ, ΚΑΡΟΤΟ & ΡΕΒΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/03/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Αντζελίνα Καλογεροπούλου http://twominutesangie.blogspot.gr/

Ημερομηνία προβολής 20/03/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 3 μεγάλα παντζάρια
  • 3 καρότα 
  • 1 ρέβα 
  • Αγουρέλαιο Άλτις
  • Χυμό από 2 πορτοκάλια
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • Λευκό βαλσαμικό ξύδι Kalamata Papadimitriou 
  • Κράνα αποξηραμένα (cranberries)
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα παντζάρια, τα καρότα και τη ρέβα. Προσθέτουμε στα λαχανικά μας λίγα αποξηραμένα κράνα. Ρίχνουμε το χυμό από 2 πορτοκάλια. Ρίχνουμε αλάτι – πιπέρι, αγουρέλαιο και λευκό βαλσαμικό ξύδι. Τέλος προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.