ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/12/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 23/12/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
Για 4 φλιτζάνια
- 4 φακ. Lipton Warming Μήλο-Κανέλα
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 5 γαρύφαλα
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 μήλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέτουμε 4 κούπες νερό, το μέλι, το ξυλάκι κανέλας και τα γαρύφαλα και βράζουμε.
Προσθέτουμε μέσα τις πυραμίδες τσαγιού, και το μήλο κομμένο σε κομματάκια. Aφήνουμε τις πυραμίδες να απελευθερώσουν το άρωμά τους για 3-4 λεπτά.
Αδειάζουμε το τσάι μας σε τσαγιέρα και σερβίρουμε αν θέλουμε μαζί με τα κομματάκια μήλου και τα μπαχαρικά ή αν δεν τα θέλουμε, τα σουρώνουμε.