ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/05/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Bartender Βικτώρια Knysh
Ημέρα προβολής 15/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
YΛΙΚΑ
- 50 ml pisco
- 25 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
- 25 ml σιρόπι ζάχαρης
- 1 ασπράδι αβγού
- ¼ κ.γ. κανέλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα σέικερ με αρκετό πάγο το pisco, τον φρέσκο χυμό λεμόνι, το σιρόπι ζάχαρης, το ασπράδι αβγού και χτυπάμε καλά για 10-15 δευτερόλεπτα. Σερβίρουμε, σουρώνοντας, σε ποτήρια και αρωματίζουμε με κανέλλα.