ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΚΤΕΙΛ PISCO SOUR

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/05/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Bartender Βικτώρια Knysh

Ημέρα προβολής 15/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

YΛΙΚΑ

  • 50 ml pisco
  • 25 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
  • 25 ml σιρόπι ζάχαρης
  • 1 ασπράδι αβγού
  • ¼ κ.γ. κανέλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε ένα σέικερ με αρκετό πάγο το pisco, τον φρέσκο χυμό λεμόνι, το σιρόπι ζάχαρης, το ασπράδι αβγού και χτυπάμε καλά για 10-15 δευτερόλεπτα. Σερβίρουμε, σουρώνοντας, σε ποτήρια και αρωματίζουμε με κανέλλα.