ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΜΥΓΔΑΛΟΣΑΛΑΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/11/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη

Ημερομηνία Προβολής: 17/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. γιαούρτι σακούλας ή στραγγιστό
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 3/4 φλ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μούλτι ρίχνουμε τα αμύγδαλα και το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε. Προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού, το αλάτι, το γιαούρτι, επιπλέον ελαιόλαδο αν το μείγμα είναι πολύ πηχτό και τον άνηθο. Τα χτυπάμε όλα μαζί και το σερβίρουμε σε μικρά μπολάκια.