ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/11/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Λία Φιλιπποπούλου
Ημέρα προβολής 07/11/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 165 γρ. παριζάκι γαλοπούλας Ιfantis
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 5 αβγά
- 250 γρ. τυρί Αrla Samsoe
- ¾ φλ. σπορέλαιο
- 1πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαραίνουμε σε νερό τις πιπεριές. Ψιλοκόβουμε το τυρί samsoe, το παριζάκι γαλοπούλας και τις πιπεριές. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με το σπορέλαιο. Προσθέτουμε τα αβγά και το στραγγιστό γιαούρτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές, το τυρί, το παριζάκι γαλοπούλας και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία φόρμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για 50 λεπτά.