ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΑΛΜΥΡΟ CHEESECAKE ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
8 ΚΡΙΘΑΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΙΚΡΑ
190 ΓΡ. ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ALMITO
200 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
4 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
1 Κ.Σ. ΛΕΥΚΟ ΞΙΔΙ
1 ΜΕΤΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
10 ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΑΙΜ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Για το αλμυρό cheesecake με πάστα γλυκοπικάντικης πιπεριάς
Boυτάμε στο νερό τα παξιμάδια.
Έπειτα βάζουμε σε ένα μπολ το εσωτερικό από τις ψητές μελιτζάνες, προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο, το χυμό λάιμ, το λευκό ξίδι και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε σε ποτήρια τα παξιμάδια σπασμένα. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα το αλάτι, τον βασιλικό, το τυρί κρέμα με την μελιτζάνα, την γλυκοπικάντικη πάστα πιπεριάς και σερβίρουμε.