
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/04/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
70 ML ΑRLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ME 36% ΛΙΠΑΡΑ
75 ΓΡ. ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ (ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ)
25 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΑΝΑΛΑΤΟ
2 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΟΝΤΡΟΤΡΙΜΜΕΝΑ
40 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ (ΒΕΡΙΚΟΚΑ & CRANBERRIES)
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, τη ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τους κύβους σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες, μέχρι να σφίξει.
Τέλος, πλάθουμε τα τρουφάκια σε σχήμα αβγού και τα περνάμε από το topping της επιλογής μας.