ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΒΓΑ SCRAMBLED ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ HAVARTI LIGHT

Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό

ΑΒΓΑ SCRAMBLED ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ HAVARTI LIGHT - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/03/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
8 ΑΒΓΑ
5 Κ.Σ. ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
1 Κ.Σ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK LIGHT
1 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
8 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ IFANTIS
6 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
8 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ
50ΓΡ. BABY ΣΠΑΝΑΚΙ
10 ΜΙΚΡΑ ΦΥΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
80 ΓΡ. ARLA ΤΥΡΙ HAVARTI LIGHT
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αβγά, το γάλα, το μισό βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και τα κρατάμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις μισές ολόκληρες φέτες  μπέικον και τις υπόλοιπες ψιλοκομμένες και τις σωτάρουμε για 3 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνουν τραγανές.
Αφαιρούμε τις 4 ολόκληρες φέτες μπέικον, στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια, το μισό σπανάκι και σωτάρουμε για άλλα 3 λεπτά περίπου, μέχρι να μαραθούν.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μείγμα αβγών και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να ψηθούν τα αβγά.
Πασπαλίζουμε με τα φύλλα βασιλικού, το havarti, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Σερβίρουμε με ντοματίνια και baby σπανάκι.