ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ

Από την Chef Ντίνα Νικολάου

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

300 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 52% ΚΑΚΑΟ
150 ML ΗΛΙΕΛΑΙΟ
3 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
3 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
40 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
250 ΓΡ. ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
1 ΦΛ. ΚΑΡΥΔΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα μαζί με το ηλιέλαιο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε. Βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ, ρίχνουμε το κακάο, το μέλι, τα καρύδια, τα θρυμματισμένα μουστοκούλουρα και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ, καλυμμένη με διάφανη μεμβράνη, και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Αφού κρυώσει, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, προσθέτουμε τριμμένο μουστοκούλουρο, κόβουμε τον κορμό σοκολάτας σε κομμάτια και σερβίρουμε.