ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ & ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/12/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη

Ημερομηνία Προβολής: 09/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. ταλιατέλες
  • 125 γρ. τόνο σε λάδι
  • 45 γρ. φιλέτα αντσούγιας
  • 150 γρ. μαύρες ελιές χωρίς το κουκούτσι
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • 2 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 100 ml ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή. Στο μούλτι λιώνουμε τον τόνο, τις αντσούγιες, την κάππαρη και τις ελιές, μαζί με το λεμόνι. Συνεχίζουμε με το ελαιόλαδο και τέλος τον μαϊντανό. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο τις ταλιατέλες και από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page