ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΠΕΛΤΕ, ΦΕΤΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ & ΡΙΓΑΝΗ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/06/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Ανδρέα Λαγό

Ημερομηνία προβολής 07/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φοκάτσια
  • 200 γρ. φέτα Δωδώνη
  • 2 ντομάτες
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 4 κ.σ. ντοματοπελτέ Pummaro
  • 2 κλων. ρίγανη φρέσκια
  • 2 κ.σ. κάππαρη
  • Μπαχάρι
  • Πιπέρι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη φοκάτσια στη μέση και την καψαλίζουμε σε ένα τηγάνι. Τρίβουμε πάνω στο ψωμί σκόρδο και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Αλείφουμε με ντοματοπελτέ και απλώνουμε φέτες ντομάτας. Πασπαλίζουμε με τρίμματα φέτας. Ρίχνουμε κάππαρη, πιπέρι, μπαχάρι & φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο ψωμί και απολαμβάνουμε μια γεμιστή φοκάτσια!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page