ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΜΕ «ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ» MIX ΑΛΑΤΙΟΥ & ΒΟΤΑΝΩΝ

Από την Ελένη Ψυχούλη

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/11/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ:
3 ΜΕΓΑΛΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
«ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ» ΜΙΧ ΑΛΑΤΙΟΥ & ΒΟΤΑΝΩΝ EVRIPIDOU.GR

ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ:
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
«ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ» ΜΙΧ ΑΛΑΤΙΟΥ & ΒΟΤΑΝΩΝ EVRIPIDOU.GR
½ Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
3 ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ
1 ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά. Πασπαλίζουμε τα χοιρινά σουβλάκια με το «νησιώτικο» mix αλατιού & βοτάνων και τα ψήνουμε, από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού, το «νησιώτικο» mix αλατιού & βοτάνων, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει το λαδολέμονο.
Μόλις τα χοιρινά σουβλάκια είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε και στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε τις πίτες για σουβλάκι.
Σερβίρουμε τα χοιρινά σουβλάκια με τις πίτες. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, την ντομάτα κομμένη σε κυβάκια και περιχύνουμε με το λαδολέμονο.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page