ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/11/2012
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
- 3 κ.σ.νερό
- 3 κ.σ.μπαλσάμικο
- 1 κ.γ. ζάχαρη καστανή
- 1 κ.γ. γλυκάνισο σε σπόρους
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ζεσταίνουμε το μπαλσάμικο και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το γλυκάνισο κοπανισμένο στο γουδί. Μόλις λιώσει η ζάχαρη, αποσύρουμε και μεταφέρουμε σε ένα μπολ όπου προσθέτουμε το νερό και το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε με το σύρμα.