ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 04/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 25-30 ΕΚ.
220 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
300 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
120 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
70 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5 ΑΒΓΑ
1 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
¼ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 LIME
ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΓΙΑ ΕΠΑΛΕΙΨΗ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια, το ξύσμα λάιμ, το ξύσμα πορτοκαλιού, το ξύσμα λεμονιού, την κρέμα γάλακτος, το ελαιόλαδο, το αλάτι και ανακατεύουμε, με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Απλώνουμε το μείγμα του κέικ σε μια βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 βαθμούς, στον αέρα, για 40-45 λεπτά. Αφού ψηθεί, το ξεφορμάρουμε, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.