
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/05/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
3 ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
3 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΑΡΟΤΟ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
4 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
120 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα λουκάνικα και τα φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.
Τοποθετούμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σωτάρουμε τα λουκάνικα μαζί με τις μπουκιές από μπούτι κοτόπουλου, για 3-4 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα και τα αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το φρέσκο θυμάρι, το κρεμμύδι, το τριμμένο καρότο και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τη μουστάρδα με μέλι, το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, βάζουμε τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 1-2 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.