ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 30/05/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
6 ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ
250 ΓΡ. ARLA ΤΥΡΙ HAVARTI
1/2 ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
100 ML ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
3-4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2-3 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
1/2 Κ.Γ. ΤΑΜΠΑΣΚΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1/2 Κ.Γ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τον κιμά, την καπνιστή πάπρικα, ρίχνουμε αλάτι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε τις φρέσκιες ντομάτες, το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε τον κιμά να μαγειρευτεί. Στο τέλος ρίχνουμε το ταμπάσκο και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις τορτίγιες και τις βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε το havarti κομμένο σε μικρά κομμάτια, λίγο κιμά, τον φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο, το στραγγιστό γιαούρτι και πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα.