ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο 6 TETRAGONO
6 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ IFANTIS
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
300 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
2 ΦΛ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΒΟ & ΠΑΠΡΙΚΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, για 6 λεπτά, τα σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο.
Σωτάρουμε το λουκάνικο σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ή σε μία φαρδιά κατσαρόλα, μέχρι να βγάλει το λίπος του. Προσθέτουμε το σκόρδο, την σάλτσα ντομάτας και τη μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα. Βάζουμε το κεφαλοτύρι, αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας δύο φύλλα αλουμινόχαρτο, με δύο κομμάτια λαδόκολλας και βάζουμε από πάνω τα μισοβρασμένα σπαγγέτι.
Απλώνουμε από πάνω τη σάλτσα με τα λουκάνικα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι.
Κλείνουμε τις λαδόκολλες και το αλουμινόχαρτο σε πακέτο, τα βάζουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 1 ώρα.
Αφού ψηθούν τα σπαγγέτι, τα ξετυλίγουμε, ρίχνουμε φρέσκια ρίγανη και φρέσκο θυμάρι και σερβίρουμε.