
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/10/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 10 TETRAGONO
500 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ
500 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
½ ΜΑΤΣ. ΜΥΡΩΝΙΑ
½ ΜΑΤΣ. ΚΑΥΚΑΛΗΘΡΕΣ
½ ΜΑΤΣ. ΑΝΗΘΟ
100 ΓΡ. ΑRLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
50 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
30 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο και βούτυρο τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε τις καυκαλήθρες και τα μυρώνια.
Μετά από περίπου 3 λεπτά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Ρίχνουμε πιπέρι και λίγο πριν το βγάλουμε από την φωτιά προσθέτουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι.
Προσθέτουμε τα σπαγγέτι και στο τέλος βάζουμε τα σέσκουλα, το σπανάκι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και ψιλοκομμένο άνηθο.