![ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ](https://chefonair.gr/wp-content/uploads/Chef_on_Air-658b-1200x800.jpg)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/12/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. TETRAGONO ΣΠΑΓΓΕΤΙ NO6
250 ΓΡ. ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ
5 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
1 Κ.Γ. ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΦΡΕΣΚΟ
2-3 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
½ ΦΛ. ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΜΟΥ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο και βούτυρο τα συκωτάκια πουλιών. Προσθέτουμε τον αστεροειδή γλυκάνισο, το μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι, το φρέσκο δενδρολίβανο και το φρέσκο θυμάρι. Έπειτα ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια με λίγο από το ζουμί τους στα συκωτάκια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με πιπέρι.