ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ & ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/04/2012

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον chef Μιχάλη Νουρλόγλου

Ημερομηνία Προβολής: 6/4/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

YΛΙΚΑ

 Για 12 μερίδες

  •  200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ
  • 150 γρ. κουβερτούρα
  • 4 αβγά
  • 250 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. καρύδια

Για τη γέμιση:

  • 300 γρ. φιστικοβούτυρο Calve
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπεν μαρί λιώνουμε
τη σοκολάτα μαζί με τη μαργαρίνη. Εναλλακτικά μπορούμε να τη λιώσουμε και στο
φούρνο μικροκυμάτων.

Σε μεγάλο μπολ
χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη με ένα σύρμα μέχρι να ενωθούν καλά.

Μόλις λιώσει η
σοκολάτα την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και την προσθέτουμε στα αβγά.

Αδειάζουμε μέσα
στο μπολ το αλεύρι και τα καρύδια πολύ ψιλά αλεσμένα στο μπλέντερ και
ανακατεύουμε καλά για να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.

Στρώνουμε
λαδόκολλα σε ταψί (διαστάσεων περίπου 25Χ 25
cm) και στρώνουμε το μείγμα. Θέλουμε να έχει πάχος περίπου 0.5 εκατοστά.

Ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 170 για δέκα λεπτά.

Αφήνουμε το brownie να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και μετά για μια ώρα στο ψυγείο. Κόβουμε
σε παραλληλόγραμμα κομμάτια, τα αλείφουμε με φιστικοβούτυρο και τα κάνουμε
σάντουιτς.