ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 31/05/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ:
1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΞΥΣΜΑ & ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1ΛΑΙΜ
6 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
2 Κ.Σ. ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
2 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
ΦΕΤΕΣ ΛΑΙΜ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ:
3 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1/2 Κ.Σ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε τα μανιτάρια, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαραθούν και να πάρουν χρώμα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο, το φρέσκο θυμάρι, την κρέμα βαλσαμικού BBQ και ανακατεύουμε.
Για το κους κους ψιλοκόβουμε το πάνω μέρος από το μπρόκολο και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το φιστίκι Αιγίνης, τις σταφίδες, τον δυόσμο, τον μαϊντανό, τα ραπανάκια, το φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τη σαλάτα, προσθέτουμε φέτες λάιμ, τα ψητά μανιτάρια portobello και γαρνίρουμε με κρέμα βαλσαμικού BBQ.