ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/03/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 9/3/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 15 μανιτάρια πλευρώτους
- 1-2 αβγά
- 2 φλ. τριμμένη γαλέτα
- Μαϊντανό για το σερβίρισμα
- Ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια, έτσι ώστε να κρατήσουμε για το πανάρισμα το σώμα των μανιταριών, που είναι επίπεδο και θα τηγανιστεί ομοιόμορφα. Μπορούμε να κρατήσουμε τα κοτσάνια για μια μακαρονάδα, μια ομελέτα ή για ζωμό! Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι. Περνάμε ένα ένα τα μανιτάρια πρώτα από το αυγό και έπειτα από την γαλέτα και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.