ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/04/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ 52% ΚΑΚΑΟ
150 ML ΗΛΙΕΛΑΙΟ
3 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
3 Κ.Σ. ΚΟΝΙΑΚ
40 ΓΡ. ΚΑΚΑΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
250 ΓΡ. ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
1 ΦΛ. ΚΑΡΥΔΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα μαζί με το ηλιέλαιο σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε. Βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ, ρίχνουμε το κακάο, το μέλι, τα καρύδια, τα θρυμματισμένα μουστοκούλουρα και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα του κέικ, καλυμμένη με διάφανη μεμβράνη, και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Αφού κρυώσει, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη, προσθέτουμε τριμμένο μουστοκούλουρο, κόβουμε τον κορμό σοκολάτας σε κομμάτια και σερβίρουμε.