ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/06/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη
Ημερομηνία προβολής 10/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. γαρίδες
- ½ ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
- 2 κ.σ. άλμη
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κλων. ρίγανη φρέσκια
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι και το μέλι στο τηγάνι μαζί με άλμη και το ζωμό λαχανικών. Μόλις αρχίσει να αχνίζει βάζουμε τις γαρίδες. Το φαγητό μας είναι έτοιμο σε 3 – 4 λεπτά, ανάλογα και το μέγεθος της γαρίδας. Αφαιρούμε τις γαρίδες από το τηγάνι και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, ρίχνουμε πιπέρι και φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης και απολαμβάνουμε!