ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ & ΕΛΙΕΣ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ & ΕΛΙΕΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/06/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ:
4 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΞΥΣΜΑ & XYMO ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ
½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
¼ K.Γ. ΚΑΡΥ
ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:
150 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
16 ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
100 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ
100 ΓΡ. BABY ΡΟΚΑ

10 ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ (ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε λεπτές μακρόστενες φέτες τα κολοκυθάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα, το κάρυ, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν, για 30 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις ελιές.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας τις μαριναρισμένες φέτες κολοκυθιού.
Βάζουμε στην άκρη κάθε μαριναρισμένης φέτας κολοκυθιού μισό κουταλάκι φρέσκο τυρί κρέμα, προσθέτουμε λίγη λιαστή ντομάτα και ελιά, ένα δύο φυλλαράκια baby ρόκας και τυλίγουμε σφικτά σε ρολό.
Σερβίρουμε τα ρολάκια κολοκυθιού και γαρνίρουμε με δυόσμο.