ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/05/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Ξενοφών Κατσιμαγκλή
Hμέρα προβολής 12/05/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
YΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
- 6 φρέσκα κολοκυθάκια
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 20 γρ. άνηθο
- 50 γρ. χυμό λεμονιού
- 20 γρ. παπαρουνόσπορο
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Για τη βινεγκρέτ βάζουμε σε ένα μπολ, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον άνηθο, το χυμό λεμονιού και χτυπάμε, με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε στη βινεγκρέτ τα κολοκυθάκια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Πασπαλίζουμε με τον παπαρουνόσπορο και γαρνίρουμε με άνηθο.