ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Από τον Chef Θανάση Κατσαρή

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙΑ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/05/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

4 ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΝΙΤΣΕΛ
200 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
250 ΓΡ. ΑRLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
8 ΦΕΤΕΣ ΠΡΟΣΟΥΤΟ FERRANO IFANTIS
200 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
4 ΑΒΓΑ
400 ΓΡ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
100 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνουμε στα χοιρινά σνίτσελ το τυρί κρέμα, μια φέτα προσούτο και το κεφαλοτύρι, κομμένο σε μακριά μπαστουνάκια. Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και «δένουμε» το ρολό με μια φέτα προσούτο στη μέση γύρω-γύρω. Έπειτα τα πανάρουμε πρώτα με το αλεύρι, μετά με το αβγό και στο τέλος τα περνάμε από τη φρυγανιά στην οποία έχουμε προσθέσει τα κορν φλέικς. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο, σε μέτρια φωτιά, για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα και έπειτα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10 λεπτά.