ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΚΤΕΙΛ PISCOJITO

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/05/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Bartender Βικτώρια Knysh

Ημέρα προβολής 15/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 50 ml pisco
  • 7-8 φύλλα μέντας
  • 25 ml σιρόπι ζάχαρης  
  • Χυμό από ½ λάιμ
  • 10 ml σόδα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε πάγο στο μούλτι.
Κόβουμε σε κομμάτια το λάιμ ολόκληρο με τη φλούδα και το βάζουμε στο ποτήρι.
Το λιώνουμε πιέζοντάς το.
Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας, το pisco, το σιρόπι ζάχαρης, τον πάγο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε κι άλλο πάγο και τη σόδα.
Γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.