ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΤΟΝΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Από την Ελένη Ψυχούλη

ΤΟΝΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 05/12/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΝΟΜΠΟΥΚΙΕΣ TRATA ON ICE (320 ΓΡ.)
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
¼ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
2 ΚΛΩΝ. ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ
ΑΛΑΤΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ & ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΟΛΑ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σπάμε τους κόκκους πιπεριού σε ένα γουδί. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το δενδρολίβανο και τους τριμμένους κόκκους πιπεριού. Τηγανίζουμε τις τονομπουκιές και τις αλατίζουμε. Μόλις πάρουν χρώμα, τις σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.
Σερβίρουμε τις τονομπουκιές, προσθέτουμε λίγο δενδρολίβανο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και συνοδεύουμε με τη σαλάτα.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page