ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ KIMA AΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ

Από την Ελένη Ψυχούλη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ KIMA AΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/11/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

650 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ TETRAGONO NO6
300 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΧΟΙΡΙΝΟ
300 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Γ. ΚΥΜΙΝΟ
1 ΦΛ. ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
500 ML ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι και τα στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σωτάρουμε τον μοσχαρίσιο και τον χοιρινό κιμά και το σκόρδο. Ρίχνουμε το κύμινο, τη δάφνη, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, έπειτα βάζουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τον κιμά να σιγομαγειρευτεί, για περίπου 30 λεπτά.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τη σάλτσα κιμά.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page