ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙOY & NTOMATINIA

Aπό τον Chef Βασίλη Σικαλιά

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙOY & NTOMATINIA - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/01/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

650 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ TETRAGONO NO6
8 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
5 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente.

Για τη σάλτσα:
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση και το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το βούτυρο, τα βρασμένα μακαρόνια, το στραγγιστό γιαούρτι, τον βασιλικό και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τη σάλτσα γιαουρτιού και τα ντοματίνια, πασπαλίζουμε με πιπέρι και γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page