ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & ΜΠΕΪΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/03/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 6 TETRAGONO

2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ

100 ΓΡ. ΜΠΕΙΚΟΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ FERRANO IFANTIS

200 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ

½ ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

1 Κ.Σ. ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΒΓΩΝ

2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ SQUEEZE ΑΠΑΛΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU

6 Κ.Σ. ΑRLA AΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

6 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente.
Ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, το μπέικον γαλοπούλας και το βάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το φρέσκο κρεμμύδι και τα μανιτάρια, μέχρι να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, σβήνουμε με το λευκό κρασί, το αφήνουμε να εξατμιστεί για ένα λεπτό και προσθέτουμε το εστραγκόν.
Στο μπολ με το ψημένο μπέικον βάζουμε τους κρόκους. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το φρέσκο τυρί κρέμα, την απαλή μουστάρδα, το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε με ένα σύρμα, μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με την κρέμα μουστάρδας και το μπέικον και πασπαλίζουμε με πιπέρι.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page