ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗΣ & ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΠΡΑΣΑΤΟ

Aπό την Chef Nόη Ιωαννίδου

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/11/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ TETRAGONO
250 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
300 ΓΡ. KOΠΑΝΙΣΤΗ
1 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ IFANTIS
80 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ
1 ΠΡΑΣΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΦΛ. ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, μέχρι να γίνουν al dente.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το πράσο και κόβουμε σε φέτες το λουκάνικο με πράσο. Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το πράσο, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το λουκάνικο και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Έπειτα βάζουμε το σπανάκι, το φρέσκο τυρί κρέμα, την κοπανιστή και ανακατεύουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τα σπαγγέτι με λίγο από το νερό τους και αλατοπιπερώνουμε. Γαρνίρουμε με φρέσκο σπανάκι και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page