ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ & ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Aπό τον Ηλία Μαμαλάκη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ & ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/03/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ6 ΜΑΚΒΕΛ
4-5 ΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΡΟΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
3-4 KOΛΟΚΥΘΑΚΙΑ
1 ½ ΦΛ. ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
150 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ)
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, με το κρόκο Κοζάνης, μέχρι να γίνουν al dente.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μακρόστενα μπαστουνάκια, ρίχνουμε αλάτι και τα αλευρώνουμε.
Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο και τα στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα σπαγγέτι, ρίχνουμε το τριμμένο regato και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page