ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΟΥΠΑ ΠΕΠΟΝΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/06/2015

Βαθμός δυσκολίας:

Aπό τον Chef Παναγιώτη Γιακαλή
ΥΛΙΚΑ
  • ½ πεπόνι
  • 30 γρ. ζάχαρη 
  • 50 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
  • 1 σφην. βιολογικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
  • Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Φτιάχνουμε ένα ελαφρύ σιρόπι βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, τη ζάχαρη με το βιολογικό ξίδι. Ανακατεύουμε, συνεχώς, για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει μία βράση και να λιώσει η ζάχαρη. 
Κόβουμε το πεπόνι σε φέτες. Έπειτα χτυπάμε το πεπόνι στο μούλτι και προσθέτουμε λίγο από το σιρόπι με το βιολογικό ξίδι. 
Σερβίρουμε τη σούπα πεπόνι και προσθέτουμε από πάνω, με δύο κουταλάκια, το τυρί κρέμα. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page