ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ, ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ & ΦΕΤΑ

Από τον Chef Αλέξανδρο Παπανδρέου

ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ, ΨΗΤΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ & ΦΕΤΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/02/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΨΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 31Χ24 ΕΚ.

450 ΓΡ. ΚΑΝΤΑΪΦΙ
150 ΓΡ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ FOUANTRE IFANTIS
125 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
300 ΓΡ. ΦΕΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ
100 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΒΟ & ΠΑΠΡΙΚΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU
200 ΓΡ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
5 ΑΒΓΑ
500 ML ΓΑΛΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ξεχωρίζουμε το κανταΐφι. Απλώνουμε το μισό στο ταψί και προσθέτουμε την ψητή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους.
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη φέτα, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Απλώνουμε το μείγμα της φέτας πάνω από το κανταΐφι και την ψητή γαλοπούλα. Ρίχνουμε το μισό τριμμένο κεφαλοτύρι. Καλύπτουμε με το υπόλοιπο ξασμένο κανταΐφι και περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Περιχύνουμε το κανταΐφι και ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο κεφαλοτύρι.
Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 40 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page