ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/10/2011

Βαθμός δυσκολίας:


Από τον Chef Άρη Τσανακλίδη

Ημερομηνία Προβολής: 28/10/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

 

  • 400 γρ. σολομό
  • 500 γρ. κολοκυθάκια
  • 1/2 ματσ. άνιθο
  • 1/2 ματσ. κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 300 ml ξινόγαλο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 πακ. ταλιατέλες
  • Ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

 

Κόβουμε το σολομό σε λωρίδες και τα κολοκυθάκια σε μικρές λωρίδες.
Σ’ ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σολομό, το κρεμμυδάκι και τα κολοκυθάκια και σωτάρουμε για λίγα λεπτά.
Βράζουμε τις ταλιατέλες και κρατάμε μισό ποτήρι από το νερό τους.
Προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνια και βάζουμε άνιθο ψιλοκομμένο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ½ ποτήρι νερό από τις ταλιατέλες σιγά σιγά με το ξινόγαλο και αφού αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά (γιατί αν πέσει στη φωτιά θα κόψει) το προσθέτουμε στα ζυμαρικά με το σολομό.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page