ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Από την Ελένη Ψυχούλη

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΜΥΡΩΔΙΚΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/01/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

YΛΙΚΑ

1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΣΑΡΔΕΛΕΣ TRATA ON ICE (400 ΓΡ.)
1 Κ.Σ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ
4 Κ.Σ. ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ
1/3 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 Κ.Γ. ΡΙΓΑΝΗ ΞΕΡΗ
5-6 ΚΛΩΝ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ:
1 ΜΑΡΟΥΛΙ
1 ΑΒΟΚΑΝΤΟ
4 ΚΛΩΝ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
½ ΜΙΚΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
2 Κ.Σ. ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ
ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε τις σαρδέλες πάνω σε ένα χαρτί ψησίματος. Ρίχνουμε λίγο αλάτι, τη σόγια σος, το τζίντζερ, τη ρίγανη, το σκόρδο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Τυλίγουμε τις σαρδέλες με το χαρτί ψησίματος και μετά με αλουμινόχαρτο. Tις βάζουμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 10 λεπτά.

Για τη σαλάτα:
Βάζουμε σε ένα μπολ το μαρούλι, τον μαϊντανό, το αβοκάντο, την μικρή κόκκινη καυτερή πιπεριά, τη σόγια σος, αλάτι και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τις σαρδέλες με το τζίντζερ και τα μυρωδικά στη λαδόκολλα και συνοδεύουμε με την πράσινη σαλάτα.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page