ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ, MANITAΡΙΑ & ΦΛΕΙΚΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

Aπό τον Chef Nίκο Δημητροκάλη

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ, MANITAΡΙΑ & ΦΛΕΙΚΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 16/12/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

1 ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
50 ΓΡ. ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΒΑBY
2 MANITAΡΙΑ ΛΕΥΚΑ
ΦΛΕΙΚΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ
ΚΑΡΥΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
2 Κ.Σ. BAΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ BIO ME MEΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε φέτες το βρασμένο παντζάρι και το βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε το baby σπανάκι και από πάνω τα μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες.

Για τη βινεγκρέτ:
Βάζουμε στο μούλτι τη μουστάρδα, το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Πασπαλίζουμε τη σαλάτα με καρύδια, περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ, προσθέτουμε τα φλέικς παρμεζάνας και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page