ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΡΑΣΟ, ΡΕΒΑ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 26/02/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Σπύρο Τζίμα

Hμέρα προβολής 26/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. άσπρο λάχανο
  • 100 γρ. iceberg
  • 100 γρ. ρέβα
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 πράσο
  • 1 ρόδι
  • 15 ελιές Καλαμών
  • 100 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας

Για τη σος:

  • 50 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
  • 20 γρ. ξίδι μπαλσάμικο
  • 1 σφην. ξίδι
  • 30 γρ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ το λάχανο, το iceberg, το πορτοκάλι, το πράσο και τη ρέβα. Προσθέτουμε τις ελιές.
Χτυπάμε στο μούλτι το μπαλσάμικο, το ξίδι, το ελαιόλαδο και το μέλι. Περιχύνουμε με τη σος τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με σπόρους ροδιού.