ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΡΟΛΟ ΟΜΕΛΕΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ, ΦΕΤΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Aπό τον Chef Βασίλη Σικαλιά

ΡΟΛΟ ΟΜΕΛΕΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΙΖΑΚΙ, ΦΕΤΑ & ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/01/2017

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

3 ΑΒΓΑ
100 ΓΡ. ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ IFANTIS
60 ΓΡ. ΦΕΤΑ
100 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
50 ML ΓΑΛΑ
1 Κ.Γ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ–ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά, με το γάλα, αλάτι και πιπέρι. Έπειτα τα περνάμε από τη σίτα και προσθέτουμε το παριζάκι με γιαούρτι, κομμένο σε κυβάκια.
Βάζουμε σε ένα μπολ τη φέτα, το τυρί κρέμα με μυρωδικά, το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια ψήνουμε την ομελέτα με το παριζάκι, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, με ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το μείγμα με το τυρί κρέμα και σιγά σιγά, γυρίζουμε την ομελέτα, κάνοντάς την ρολό.
Αφού ψηθεί, κόβουμε την ομελέτα σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο και σερβίρουμε.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page