ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/12/2012

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

  • 125 γρ. ρύζι 
  • 750 ml γάλα
  • 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
  • 15 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο Flora Soft
  • 3 φύλλα δάφνης


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το ρύζι και τα φύλλα δάφνης στη μαργαρίνη με βούτυρο για 1 – 2 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα και περιμένουμε να πάρει μια βράση, στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να χυλώσει για 20 λεπτά ανακατεύοντας αραιά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το σερβίρουμε σε μπολ.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page