ΣΥΝΤΑΓΕΣ

RISOTTO ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ

RISOTTO ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ & ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

150 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ
600 ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
150 ΓΡ. ΡΥΖΙ
1 ΜΙΚΡΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
50 ΓΡ. ΦΙΛΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ
ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο στο actifry και το αφήνουμε να σωταριστεί για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι και σωτάρουμε για ακόμα 2 λεπτά. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μικρά καρεδάκια, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο actifry μαζί με το ξύσμα από λεμόνι, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με φιλέ παρμεζάνας και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page