ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΨΑΡΙ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 10/06/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη

Ημερομηνία προβολής 10/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κ. ψάρι (συναγρίδα, τσιπούρα, μπακαλιάρο)
  • 3 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ξύδι λευκό
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
  • Αλεύρι & νερό για το ζυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καβουρδίζουμε τους σπόρους κόλιανδρου στο τηγάνι, όσο να αρχίσουν να μυρίζουν. Στη συνέχεια σπάμε στο γουδί τους σπόρους κόλιανδρου μαζί με αλάτι. Αλείφουμε με ελαιόλαδο το ψάρι και πασπαλίζουμε με το κόλιανδρο όλο το σώμα του ψαριού και την κοιλιά του. Βάζουμε το ψάρι μέσα στη γάστρα, την οποία κλείνουμε με ένα ζυμαράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως, ραντίζοντας με ξύδι & ελαιόλαδο!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page