ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/12/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη

Ημερομηνία Προβολής: 03/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

 Για κάθε πίτα:

  • 1/2 κουτί σαρδέλες σε λάδι
  • 1 πίτα για σουβλάκι
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας Pummaro
  • 5-6 ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι
  • Θυμάρι
  • Πάπρικα
  • Ελαιόλαδο Άλτις

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλείφουμε τα πιτάκια μας με τον πελτέ ντομάτας. Τοποθετούμε από πάνω τις σαρδέλες ολόκληρες ή σε κομματάκια και τις ελιές. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το θυμάρι και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 5-8 λεπτά. Τρώγονται σκέτες σαν μεζές ή σαν συνοδευτικό σε όσπρια όπως οι φακές.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page