ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ, ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΤΥΡΙΑ

Από τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΙΜΑ, ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΤΥΡΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/11/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

4 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
4 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
200 ΓΡ. ΜΙΚΡΑ ΛΕΥΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ (ΒΡΑΣΜΕΝΑ)
400 ΓΡ. ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
100 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI
4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ
2 NΤΟΜΑΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ NTOMATAΣ
2 Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι τύπου γουόκ με ελαιόλαδο και βούτυρο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο και το ψιλοκομμένο μπέικον, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τον κιμά, την πάπρικα, τον πελτέ ντομάτας, τη φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τον κιμά σε χαμηλή φωτιά, να μαγειρευτεί, για 15 λεπτά.
Κόβουμε το πάνω μέρος από τις κόκκινες και τις κίτρινες πιπεριές, αφαιρούμε τα σπόρια από το εσωτερικό τους και τις τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.
Βάζουμε σε ένα μπολ το havarti σε κυβάκια, τα βρασμένα φασόλια και το κεφαλοτύρι σε κυβάκια. Προσθέτουμε το μείγμα με τον κιμά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο ακόμα κεφαλοτύρι, αλάτι και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα του κιμά με τα φασόλια και τα τυριά και τις καπακώνουμε. Ρίχνουμε από πάνω ελαιόλαδο, αλάτι και τις ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 50-60 λεπτά.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page