ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 05/06/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Ανδρέα Γάβρη
Ημέρα προβολής 05/06/2014
ΥΛΙΚΑ
- 4 πατάτες βρασμένες με τη φλούδα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι ξερό
- ¼ κ.γ. μπούκοβο
- 3-4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 1 ματσ. μαϊντανό
- Αλάτι- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την πατατοσαλάτα:
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε την πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια.
Για τη σάλτσα πιπεριάς:
Βάζουμε στο μούλτι τις πιπεριές Φλωρίνης, αλάτι, ελαιόλαδο και χτυπάμε.
Αλατοπιπερώνουμε τα κρεμμύδια, ρίχνουμε τις πατάτες στο τηγάνι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, και μπούκοβο.
Περιχύνουμε την ζεστή πατατοσαλάτα με τη σάλτσα πιπεριάς.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.