ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

Aπό τον Chef Kωστή Κωστάκη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ

70 ML ΑRLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
75 ΓΡ. ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
25 ΓΡ. ΑΝΑΛΑΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 ΜΠΙΣΚΟΤΑ
40 ΓΡ. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ( Π.Χ. ΒΕΡΙΚΟΚΑ & CRANBERRIES)
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1/2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαύρη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια, προσθέτουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια προσθέτουμε στη σοκολατένια κρέμα το βούτυρο, τα μπισκότα θρυμματισμένα, τα αποξηραμένα φρούτα, το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μείγμα της κρέμας στο ψυγείο, για 4 ώρες, να σφίξει.
Τέλος, πλάθουμε τα τρουφάκια σε σχήμα αβγού και τα περνάμε από το topping της επιλογής μας.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someonePrint this page